top of page
image.png
Vi veileder, skriver og følger opp din sak
Er du forelder, pårørende, eller er det kanskje du som trenger hjelp med en søknad eller klagesak? Ta kontakt for en kostnadsfri og uforpliktende vurdering!
image.png

Ammefri og ammeattest for barn over 1 år i KS-området

Veiledning og vurdering
Henvendelse og vurdering av din situasjon, er kostnadsfritt og uforpliktende. Dersom kriteriene for ammeattest er oppfylt tilbys du en attest for 899 kroner. Engangssummen inkluderer evt. ny konsultasjon ved behov for fornyelse, ny attest og eventuell oppfølging som kreves med arbeidsgiver og tillitsvalgt etc. Dessverre er det varierende kunnskap om hovedtariffavtalen i KS-området som fører til urettsmessige utfordringer hos arbeidsgiver, være seg om det er attest fra lege, helsestasjon og oss.

Har du attest fra lege eller helsestasjon og trenger hjelp med dialog med din leder? Vi bistår til en engangssum på 499,- (inkludert i attesten fra oss).

NB! Gjelder kun mødre i KS-området. 
image.png

Er det noe annet du trenger hjelp til?

Ta kontakt!
Vi vil i årene som kommer utvikle flere tjenester, men er allerede nå åpne for flere tjenester enn de som står oppført. 
Generelt
Første henvendelse er alltid uforpliktende og kostnadsfri. Vi gir en tilbakemelding på hva vi kan hjelpe med, og pris. Vi jobber foreløpig ved siden av våre dagjobber og familier og ber derfor om forståelse for at vi har en svartid på opptil 5 arbeidsdager, og må avvise henvendelser ved stor pågang. Behovene er ulike av type og omfang og har derfor ingen forhåndssatte priser, utenom tjenesten knyttet ammefri. For enkelhetens skyld tar vi kun forhåndsbetaling. Er din økonomiske situasjon utfordrende? Snakk med oss om det, så finner vi en løsning!
Abonner på vårt nyhetsbrev! Du holdes oppdatert, vi lover å ikke spamme deg - nyhetsbrev sendes 6 ganger i året!

Takk for din interesse!

bottom of page